Laura Bothee

Laura Bothee

Paraveterinair in diergeneeskunde


Educatie: Para-Veterinaire opleiding Barneveld

Werkdagen: Maandag tot en met Vrijdag

carrière

Laura is geboren en getogen in Maarssen. En sinds 2012 woont ze in Baarn.
In 2011 heeft Laura haar diploma paraveterinair aan het Groenhorst College te Barneveld behaald. Tijdens de opleiding tot paraveterinair heeft ze het geluk gehad dat ze in de weekenden een bijbaantje had bij een dierenarts in Amersfoort. Daardoor kon ze de geleerde lesstof direct in de praktijk brengen. Na het behalen van haar diploma is ze waarnemingen gaan doen bij verschillende dierenartsenpraktijken. Zodoende kon ze snel kennis maken met verschillende manieren van diergeneeskunde en van elke praktijk weer wat nieuws leren.
Laura heeft ook een jaar een bijbaan gehad bij een groot bedrijf maar dan als servicedesk telefoniste. Ook die kennis komt goed van pas in het werk van nu.
Sinds september 2016 is ze werkzaam bij Dier Medisch Centrum Rosenthal. En nu dus bij Dierenarts Bob. Laura is hier allround assistente, en als Baarnse kent ze bijna alle klanten en hun dier. Laura vindt het ondersteunen van de praktijk en het assisteren bij operaties het leukste van het vak.


Naast Paraveterinair zijn

In haar vrije tijd mountainbiket of wandelt ze graag in het bos met haar Amerikaanse Stafford Dino, van drie jaar oud. Ook cursussen behendigheid en speuren behoren tot haar favoriet.